Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Evap Leak Code

Join Wrangler Forum Today


Thread: Evap Leak Code Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-03-2008 12:04 PM
Rawkon yea i had the same and it ended up being a cracked hose at the evap
02-03-2008 11:18 AM
AzTJ Might also have a lose hose on the evap canister(in the rear fender).
02-03-2008 11:11 AM
distortedtj check the fuel lines going from the fill hole to the tank , make sure they are good and clamps are tight... and as strange as it sounds replace your gas cap. they are not that much less than 10 bucks.

buddy had the same problem the gas cap didn't have a good seal.

hopefully its the same with yours.

02-03-2008 09:47 AM
Scooby
Evap Leak Code

I have been fighting this for over a year. I get the CEL and I have had all 3 codes, small, medium, and large evap leaks. I have checked what I can with the scematics that have been posted here, but I cannot find the problem. Everytime the CEL comes on I reset it by disconnecting the battery and holding the positive cable on the negative terminal and then all is good for a while, but then it always comes back. What else should I do? Do I need to take it to the dealer and have them do a smoke test on it to find the leak? Any and all help will be appreciated. Thanks, Scooby

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:56 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC