Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > headlight problem when cold

Join Wrangler Forum Today


Thread: headlight problem when cold Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
01-27-2012 05:07 PM
dougncrew Mine did the same thing but I was to lazy to go to the stope for a switch. I just took a relay that I had tapped into the parking lights and wired to the low beam. I should replace the switch some day so i have high beams again.
01-17-2012 12:03 AM
DevilDogDoc It's the switch. Mine did the same thing before it died completely. $20 for the switch, 20 minutes and done.
01-16-2012 10:33 PM
LilYeller If it were me I would test voltage at the lights. See if power is getting to them. If it is getting power then the problem is the lights. if not then test voltage at the switch, then at the relay. Eventually you will find the source of the issue. Sounds more like a switch problem than anything else to me, but who knows.
01-16-2012 10:24 PM
lucky4075
headlight problem when cold

Hey all,

I have a weird problem with my headlights when its cold outside during the winter. When I pull the lights switch to 'ON' they wont come on right away, usually it takes a few minutes of driving before they switch on. I tried flicking the high beams on but they wouldnt come on either. It only does this when its cold out too, during the summer/ warmer months they switch right on. Any thoughts? Bad switch, bad relay? 97 sport.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 01:31 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC