Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In > Help 95 Jeep Wrangler Grand Rio 4X4

Join Wrangler Forum Today


Thread: Help 95 Jeep Wrangler Grand Rio 4X4 Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
01-27-2012 09:20 AM
Beastmaster Welcome to the forum!

_______
/l ,[____],
l---L -OlllllllO-
()_) ()_)--o-)_)
01-27-2012 06:17 AM
JDsDream Welcome to the Forum

You did not post in the wrong place, it's just not the best place to get answers to mechanical questions. We are here to help and sometimes (often) it is just a matter of getting our newcomers to the best place to find those answers.
01-27-2012 03:51 AM
blkrubi88 Welcome!
01-27-2012 03:33 AM
Templar Good Luck with the issue, Welcome to WF
01-27-2012 12:16 AM
nboyer71 Oh did I post it in the wrong place im sorry as you can see I am New Thank you
01-26-2012 11:38 PM
kbwwolf Post this in the YJ forum...you'll get answers there. Just cut n paste into a whole new thread.

And welcome to WF!
01-26-2012 11:05 PM
nboyer71
Help 95 Jeep Wrangler Grand Rio 4X4

Ok First I would like to thank anyone who responds or comments cause I am at a dead end with my jeep !

Problem It startes about 2 months ago I was going down a interstate about 60 65 MPH and all of the sudden the Jeep just cut off still rolling going 65 MPH everything stayed on except obviously the engine and also I thought that the Speed sensor Unit would still register with the key in the on position while it cut off but the speedometer was not registering long long story short now all it does is sometimes RANDOMLY cuts off you can go 60 miles one day work fine next day go 2 and it would cut off

I can Go outside start it up right now and go a couple of miles and it cut off and be stranded

I have replaced Gas, Fuel Filter( which was dirty) Cap and Rotor ( which seemed to help a little bit) the Fuel Pressure Regulator Vaccum line which was dry rotted and cracked which i thought logically speaking if theres no suction that would be why it is cutting off all of the sudden because of the regulator not opening and cause no fuel to the Fuel Rail the only thing i have not done is Clean/Replace Fuel Injectors I dont want to spend 250 $ on Injectors and it not fix it even though it wouldnt hurt them checked all Wires and plugs all are fine all grounds to chassis and motor are not corroded with acid or anything ! the only thing i could think of was its either an Electrical/Eletronic problem or Fuel Injectors ???


Any help as I said Would be greatly appreciated by me and my wife!!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:43 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC