Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > Rough ride on accel

Join Wrangler Forum Today


Thread: Rough ride on accel Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-17-2012 02:47 PM
prox445 Trans Mount!!!!!! Had the same on my '94. I have 4" of lift but my did that on accel. I changes the trans mounts and now its smooth as glass.
02-13-2012 02:54 PM
beefmobile ^^ what they said.

A ujoint a day keeps the vibes away.
02-13-2012 02:41 PM
loxsl_helm Will do thanks
02-13-2012 12:50 AM
1fast lorinser I would also say check all your universal joints
02-12-2012 11:15 PM
crafty Looks pretty stock so my first guess would be universal joints. Pull the rear driveshaft and replace them, cheap first thing to try and I bet that is your problem. If that fixes it you might as well replace the rest of them also and don't forget the ones at the front wheels.
02-12-2012 09:13 PM
loxsl_helm it has 31" tires that's all
02-12-2012 09:00 PM
87YJnTX possible rear springs to soft and getting axle wrap......they gonna tell ya need pics andknown mods to help diagnose the problem
02-12-2012 08:51 PM
loxsl_helm
Rough ride on accel

Hello Wrangler Forum.

I just bought a 94 YJ last week. It has 340,000 miles on it and some rusty spots but I can fix that and I got it real cheap. I always like a project and a nice off road vehicle sounded fun.

What I am wondering about is it gets a little rough when accelerating. If Im just cruising along it feels fine but under moderate to hard acceleration it gets like a vibration going. There are no odd noises just the feel.

I have blown a few diffs on my last car so I am somewhat familiar with what that is like and the same with the transmission. This one has me a bit stumped but I'm also new to 4x4.

Ideas?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:06 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC