Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In > Hey Y'all New here and need help

Join Wrangler Forum Today


Thread: Hey Y'all New here and need help Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-13-2012 05:20 AM
JDsDream Welcome to the Forum
02-13-2012 05:17 AM
Barrie Welcome
02-13-2012 05:16 AM
denisbaldwin Welcome aboard!
02-13-2012 03:47 AM
blkrubi88 Welcome!
02-13-2012 03:47 AM
MrSig Welcome and enjoy the forum!
02-13-2012 03:37 AM
Templar Wecome to WF
02-12-2012 09:16 PM
shell Welcome!
Sorry I can't be of any help, but there are plenty of people around who can help you out.
02-12-2012 08:52 PM
jeepsr4grls Welcome

Try posting your question here YJ Jeep Wrangler Forum - Jeep Wrangler Forum
Probably get better responses.
02-12-2012 08:51 PM
AntiTrust few things could be going on.. one, check the pressue of the clutch (ie bleed it again) make sure its not leaking at all because you could just be loosing small amounts of fluid causing the pressure to slowly die off leading to one big fall out.. its free and easy to do .


also wanted to mention that you need to be very very easy on a new clutch / flywheel when installig it needs time to break in properly
02-12-2012 08:46 PM
Maxx
Hey Y'all New here and need help

Hey,
Hope someone reads this. Never used a forum like this before. Hope I'm doin this right. I joined because I need to talk with someone smarter than me about a problem I'm havin with my YJ.

I have a 91 yj 4 cyl 5 spd. previous owner replaced clutch plate, pressure plate, master and slave just before selling it. Cutch was slipping when I purchased it. He said it worked fine right after having it repllaced but started slipping after a few short trips. I pulled the parts out to inspect them. All looked ok except the flywheel had a little ware and had a glaze. I had the flywheel trued and put all back together and all seemed ok at first. it felt like a new vehicle. Pulled strong. No slipping at all. again after a few short drives all of a sudden within a mile it began to slip more and more to the point it felt like it was in neutral, would not even nudge the vehicle.
What could the problem be. Its such a simple mechanisim I cant understand what could be causing this. HELP!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:01 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC