Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > Please help! Unusual problem

Join Wrangler Forum Today


Thread: Please help! Unusual problem Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-10-2012 12:48 AM
Sigjeep Alas my problem is solved. It turns out that the mini 10amp IOD fuse in the fuse box under the hood was out. I was never even aware it had anything to do with my radio but for anyone with this issue out there in the future. Make sure you check every single fuse whether you think it matters or not.
03-09-2012 03:57 PM
olbaid_83 also check the contact point where you hit and see if maybe you broke a ground connection. that could cause it as well.
03-09-2012 03:54 PM
olbaid_83 garyk the radio runs off the acc fuse. ive been messing with radios for a long time and its not too uncommon that a warm fuse getting jarred will break it. check the fuse in the back of the radio. if your radio wont work then obviously your speakers wont. if you are referring to an overhead light that wont come on then im not exactly sure where it gets power but its possible that its wired to radio power. check that fuse and let us know what happens.
03-09-2012 02:04 PM
Garyk Check both sides of the radio fuse to see if you have any power there. If you do then the problem lies in a wire from there to the radio. Don't know where the buzzer gets its power, may be from the same source as radio...can't recall what makes the buzzer go off, was it seat belts ?......if so there might be a problem at the seat belt.

I don't see a fuse in the radio slot..
03-09-2012 12:52 PM
Sigjeep
Please help! Unusual problem

I've had my jeep for a couple years now and I was recently going off roading when I went over a small hill and landed somewhat hard. As soon as I landed my radio and overhead speakers went out and my buzzer relay started going off. All the fuses are still good. Nothing that I see has been knocked loose or shorted out. I even replaced the buzzer relay in case that was it but it still goes off unless I keep a wire disconnected. My radio and overhead speaker are the only things not working.
The pictures below are of the fuse box, The old bad buzzer relay that was going off(the rust is just cause I left it in the rain after taking it out and replacing it), and the wire that I have to disconnect in order for the relay to stop buzzing. I have to disconnect the black wire in the first picture for it to stop. I'm not sure what those two wires are really even for.
If anyone sees something that is missing or has any information to help me fix this I would really appreciate it.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:00 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC