Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > Aux Input Stopped Working

Join Wrangler Forum Today


Thread: Aux Input Stopped Working Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-29-2012 01:47 AM
thislittleredjeep Thank you all for the reply. I tried another cable of the same brand and it does work fine now.

Strange thing is that I never plugged out the cable for ages. So it is definitely not wear and tear.
03-28-2012 09:10 AM
Dragonfyr More than likely aux input is fine. Try a new aux cable. I've got an 09 jku x, I'm on my third aux cable. I never listen to the radio, so I'm constantly plugging and unplugging aux cable for my iPhone 4. I just figured it was wear and tear on the plug.
03-28-2012 06:01 AM
Cosmic Charlie Does the buzzing go away if you back the plug out ever so slightly?
03-28-2012 06:00 AM
Cosmic Charlie I would still try a different cable - a different brand. Sometimes the mini-plug seats differently depending on the brand.

If that doesn't work, I'd suspect a solder joint is working it's way loose in the jack, possibly the ground.
03-28-2012 03:59 AM
thislittleredjeep
Aux Input Stopped Working

About two days ago when I plugged in my iPhone 3GS into the stock radio, via a standard 3.5mm plug in my 2008 Wrangler JK Unlimited, there was no sound, instead there was a buzzing sound.

Then, the left dash speaker started working and then it all stopped with no sound at all, except the buzzing.

I have tried two different mp3 players, but to no avail. Tried off and on.

The FM and AM Radio still works with all the speakers working at volume, but does not work with any mp3 player. I have tried the 3.5mm cable with another stereo system and it still works.

Please let me know what I can do about the buzzing sound or even the aux input.

Thanks in advance!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:24 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC