Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > engine light on sometimes????

Join Wrangler Forum Today


Thread: engine light on sometimes???? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-25-2008 08:14 PM
Triple88a i bought it first hehe
04-25-2008 08:10 PM
ct-tj Hey trip, you stole my bumper....
04-25-2008 08:10 PM
ct-tj at 129mph I would have to say....... maybe????
04-25-2008 08:05 PM
Triple88a haha "7 mpg", is the mpg on it by any chance accurate? lol.
04-25-2008 08:03 PM
ct-tj Back to the original issue.... sort of. I was at a friends house and noticed a ton of fluid on the ground... thought the tranny had a hole in it or something. Sooo.... I took it to the shop, no fluid in the tranny and a blown shifter seal. Good news, a little RTV and two quarts of fluid later, all better. And the light which I completely forgot about is off..... mabye it had to do with the low fluid???? Ill never know. Just my luck, itll turn on tomorrow anyway.
04-25-2008 07:29 PM
MNPHINZ
Quote:
Originally Posted by ct-tj View Post
I just took the dash apart and painted that damn arrow black. I even forgot it was there till you reminded me. I really hated that thing!
Not a bad idea! It's nuts, as soon as you step on the gas, even under 5mph it wants you to shift! Sorry to bring up the PTSD of the light!
04-25-2008 12:04 AM
ct-tj I just took the dash apart and painted that damn arrow black. I even forgot it was there till you reminded me. I really hated that thing!
04-24-2008 10:33 PM
MNPHINZ The only light that is starting to annoy me is that little shift arrow
04-24-2008 09:15 PM
ct-tj I would love to have my own snap-on reader. Tomorrow Im headed to the shop I used to twist wrenches at and try to borrow their scanner for a few. Ill let you guys know what I find. Thanks for the help.
04-24-2008 08:54 PM
richp
Quote:
Originally Posted by ct-tj View Post
rich, that scan module is the coolest thing ive seen in long time. Thanks for the heads up. wont the cap being loose throw an evap code though?
Should but it can also be a cap going bad, thats why the scanner is handy to have all the time, then the error shows up right away as you are driving. For odd problems I grab my customers/friends Snap-on modis box and go for a drive, then look at the entire history of everything from injector pulses, O2 sensor response times, etc. But thats a $5K tool and waaaaaaaaaaay outta my price range...
04-24-2008 08:53 PM
4.0l sahara yes evap leak code.
04-24-2008 08:50 PM
ct-tj rich, that scan module is the coolest thing ive seen in long time. Thanks for the heads up. wont the cap being loose throw an evap code though?
04-24-2008 08:47 PM
richp Remove and retighten your gas cap for a start, stop at Advanced Auto and go buy a $80 OBDII scanner that will do resets or just have them read it to see what the code is. Having the scanner is handy, they also have a small one that you can install in the dash and monitor as you drive.
http://www.thinkgeek.com/gadgets/electronic/8426/
04-24-2008 08:43 PM
ct-tj
engine light on sometimes????

Hey all, my 02 sport started this funny thing yesterday-- light popped on while driving down the highway. I pulled over and did the "push in the odo reset and turn key to run" thing. The system came back with no faults. Then the light goes off today and came back on while coming home tonight. Any help would be awesome. Thanks.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 06:03 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC