Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Rough Idle

Join Wrangler Forum Today


Thread: Rough Idle Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-30-2008 09:14 PM
jpdocdave you did plugs, what about cap, rotor, and wires, and fuel filter. basic tune up stuff??? cleaning throttle body can do wonders.
05-30-2008 08:23 PM
rthdtj X2 on all the above. You may also want to try the Seafoam top end treatment...works wonders.
05-30-2008 07:59 PM
ygohome cleaning my throttle body has worked miracles too. especially the idle bypass port or whatever its called, cleaning that has cleared up the high idle
05-29-2008 07:01 AM
GrnTJ Id suggest looking at all your vacuum hoses and just makeing sure there isnt any loose tubes that are unplugged. Also, check the wires to your O2 sensors and the such. If they got burned somehow or they have exposed copper they may have a short and would not be working properly. If all of thats sound then Id try runing a bottle of seafoam through your engine and see what that does for its idle. It can be had at any auto parts store for a few bucks.
05-29-2008 06:20 AM
BIG DAVE
Rough Idle

My 2001 Jeep Sahara Is Running Rough ,after 94000 Miles.. Changed Plugs, Still No Difference. Any Ideas?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:57 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC