Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > Electrical problems with my YJ

Join Wrangler Forum Today


Thread: Electrical problems with my YJ Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-24-2012 11:05 PM
Stone55 the bulbs are not the problem. when i have the light on, the signals light up but are solid, when i flip the signal, they go off they do not blink.

where are the blinker relays? and what fuse are they on?
05-24-2012 07:17 PM
AV8R You gotta start by checking every bulb and socket. Check for voltage at the sockets. Fuses and blinker relay next.
05-23-2012 10:28 PM
Stone55
Electrical problems with my YJ

I recently bought my first jeep, I have had it for about a week now, just today I noticed that the reverse lights do not work, the right break light does not work, the windshield wipers do not work, the washer fuild sprayer does not work, and both turn signals do not work on the right side.

I have changed the right break light, the front right turn signal will not flash, but it will light up when my parking light are on, but when I turn on the signal it goes off.

Any help, or ideas to fix any of these problems will be great help.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:28 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC