Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Tech Forums > Communications and Electronics > Stereo help - water

Join Wrangler Forum Today


Thread: Stereo help - water Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-11-2012 12:06 AM
GoldenSahara00 Tracked it down to the accessory wire not having power, yes I checked with the key on etc. I traced it but had trouble because the wiring is a mess as I mentioned and I didn't want to unwrap the bundle and make it worse yet. I did find the switched auxiliary power (3 amp), is this okay to use for my "power wire" for the head unit, my memory power wire is the battery 15A.

My windshield lights came back today around 7. Must have dried out. Idk. I'm happy. And my dash lights that haven't worked in a year and a half... Came back to life! I can only attribute it to the fuses I swapped. I don't know how I missed it because I checked them before.
07-10-2012 11:46 AM
GoldenSahara00 So I ended up with 4 blown fuses. Though I swear I replaced the one twice. My wind shield lights are also not working. Check it's fuse and the fuse on the back of the hu. All good. I checked every single fuse on the jeep. Including under hood. After replacing all the bad fuses, still nothing. I also had the head unit open earlier, and the cd player, cleaned the chip that had a slight bit of corrosion on it.
07-10-2012 08:40 AM
GoldenSahara00
Stereo help - water

Well washed my jeep off yesterday inside with my regular yard hose, it was fine but I had an external amp that was trying to short out or something. I removed the power wire right away before driving. Anyways removed the amp and all wiring today and the head unit is not turning on at all. I recheck all wiring and check fuses ( two were blown) but still can't find the issue. Any help would be appreciated or maybe a wiring diagram, my wiring is a mess from the previous owner.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:37 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC