Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > axle question

Join Wrangler Forum Today


Thread: axle question Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-26-2008 09:52 PM
minesweaper Btt
08-25-2008 09:16 PM
minesweaper
axle question

So as I ask i will give an update on my axle swap.

I got my 8.8 installed along with the SYE. SYEs are way too easy. I even used a little small pair of snapring pliers and it was fine.) Then I had to wait on my DS. Got that in. I took it on a test drive. (im a little worried cause last time i did 65 in it I snaped my U joint hince the need for a SYE.) Well the death wobble is gone and only have very slight vibes that are more than likely the fact i have stock control arms.

Question. My speedometer doesnt work and while on a test drive, while coasting to a stop with the clutch in it died. did it twice. after the second time, the check engine light came on. I did the key turn to get the code and it was a P 500. I looked it up and it said it was a speed sensor. I know i hooked up the speedo to the SYE. Does it need a new gear, and would that do it? (the check engine light thing.) also, would that have anything to do with the dying when coasting. granted, it didnt do it every time. only twice outta about 20 stop signs.

Now the axle question. When i push in the clutch, i hear a clicking up front. from the axle im sure. I know I need a new front yoke, it seems to be spread from maybe a possible broke u joint from the previous owner. (i never broke a front U joint) I only notice the clicking when coasting to a stop with clutch in. when i push it in is when i hear first the loudest of clicks.

The only othet thing i did recently to it was a BL and MML.
Any ideas on my questions?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:38 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC