Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In > 1997 wrangler starting and runnig problem

Join Wrangler Forum Today


Thread: 1997 wrangler starting and runnig problem Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-23-2012 04:28 AM
MrSig Welcome and enjoy the forum!
07-22-2012 07:38 PM
BigGreenMachine
Quote:
Originally Posted by Strack
I know this is an old post, but what was the outcome of the issue?

This is exactly what is happening to me.

Thanks!
Check your tps!
07-22-2012 07:20 PM
SilverSport Strack, Welcome Aboard!
07-22-2012 07:07 PM
Beastmaster Welcome to the forum!

_______
/l ,[____],
l---L -OlllllllO-
()_) ()_)--o-)_)
07-22-2012 07:04 PM
Strack I know this is an old post, but what was the outcome of the issue?

This is exactly what is happening to me.

Thanks!
08-13-2010 11:36 AM
blkrubi88 Welcome to the forum! Post your question in TJ section so you'll get more of a response!
08-12-2010 10:02 PM
Dafunk
1997 wrangler starting and runnig problem

So hey guys wondering if any one could bail me out? I have 97 4cyl man wrangler it has 92k on it. It started filled up tank drove 45min on highway 45 back parked it woke up drove to work running fine this whole time. Drove home starting chugging like lack of fuel. Limped it home. Fig I should get a fuel pump too see if it would fix it and another fuel check valve prob I previously had. Hoping two birds one stone.replaced pump in tank started up great but still when I give it gas is chugging. Drove around block a litte hesitation butt better. Parked it woke up now cranks and cranks but no starting. Tested coolant temp sensor seamend circuit was open..replaced sensor.still no starting one thing when I'm cranking it I relese the key and then tries to start but unsucsefully. Please help!!!!no $$$$

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 06:39 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC