Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In > Hello to all. Wrangler 4WD problem.

Join Wrangler Forum Today


Thread: Hello to all. Wrangler 4WD problem. Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-20-2012 06:55 AM
dabolt55 Welcome..
08-19-2012 07:31 AM
blkrubi88 Welcome!
08-19-2012 03:05 AM
MrSig and enjoy the forum!
08-18-2012 02:40 PM
Beastmaster
Quote:
Originally Posted by SilverSport View Post
Welcome Aboard! This section is where we welcome new members so post your questions in the TJ so other TJ owners can see them.
^^^Yup^^^

Welcome to the forum!

_______
/l ,[____],
l---L -OlllllllO-
()_) ()_)--o-)_)
08-18-2012 02:37 PM
SilverSport Welcome Aboard! This section is where we welcome new members so post your questions in the TJ so other TJ owners can see them.
08-18-2012 12:01 PM
gsmiley
Hello to all. Wrangler 4WD problem.

I'm new to the forum. Long time Cherokee(s) owner and am now in process of buying a 2003 Wrangler, my first. I test drove it this morning. Two problems: 1) I think maybe U-joint problem since when engage 4-wheel HI then turn the wheel in both directions while in motion, I get a clicking sound when nearing the max turning radius. 2) cannot shift into 4-LO; the lever will not move to the right. . . xfer case prob? My procedure for shifting a Commandtrac is: (I usually stop) wheels straight, xmsn neutral, pull in either HI or LO then move out. Any tips would be appreciated. If these problems are somewhere in the forum that I overlooked, I appologize. ghs.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:31 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC