Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > wf app issues

Join Wrangler Forum Today


Thread: wf app issues Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-28-2012 08:02 AM
mdaz75
Quote:
Originally Posted by BossierCity_WranglerJK

Omg, I thought i was the only one. It keeps pissing me off. I want to be able to post
Yup, I thought I f'ed up and the forum gods were punishing me. I hope it gets resolved soon because its driving me crazy!
09-27-2012 10:53 PM
BossierCity_WranglerJK
Quote:
Originally Posted by mdaz75

Since updating to ios 6, I can't post unless I'm "quoting". This is driving me crazy!!
Omg, I thought i was the only one. It keeps pissing me off. I want to be able to post
09-26-2012 07:10 PM
mdaz75
Quote:
Originally Posted by TJ Green
Why can't we fix this? Very annoying ... I am working away from home so I am only able to use the App on my phone. I understand that things go wrong but it seems like this issue is highly ignored , just my opinion.
Since updating to ios 6, I can't post unless I'm "quoting". This is driving me crazy!!
09-26-2012 06:42 PM
TJ Green Why can't we fix this? Very annoying ... I am working away from home so I am only able to use the App on my phone. I understand that things go wrong but it seems like this issue is highly ignored , just my opinion.
09-21-2012 11:11 AM
JDT Same problems here, sometimes when I try to load a thread it'll just give me an error, other times it just crashes.
09-21-2012 01:11 AM
AKYJ Cant upload pictures app crashes. Most of the time i cant view pictures.
Uninstalled reinstalled still the same??
09-18-2012 09:12 AM
VASYLfromUKRAINE yes yes yes i have some problems too with wf app
09-02-2012 07:57 PM
orange05tj Its getting worse every week. Now i have to log out or it tells me there are no visible forums to view. I really hope it gets fixed soon.
08-31-2012 10:51 PM
jrussblues Seriously...still not fixed.
08-30-2012 08:09 PM
mdimdi Every time I click on a picture it says "this photo set contains no photos". I use the web browser on the iPad instead. When I do though it always tries to get me to go download the app. I did, it is not working so quit asking.
08-26-2012 02:53 PM
orange05tj Alright, that about does it for me. This app does not work. Everytime I try to upload, it just crashes. 1 photo out of every 30 attempts is ridiculous. Ive unistalled and reinstalled the app over a dozen times. Im finished.
08-25-2012 04:35 AM
orange05tj I find myself hitting the back button until it goes to the home screen and then logging back in and about 70% of the time, the app works.
08-24-2012 12:58 PM
TJspeed Just throwing in my 2 cents of app issues. Cant view photos sometimes and the app will crash and freak out my phone if i use it 4 or more times a day. Been like this for a few months now.
08-24-2012 11:45 AM
InvertChaos
Quote:
Originally Posted by jrussblues
Yeah, I can't enter the tj of the month contest...im sad :-(
You can use the web browser
08-24-2012 11:02 AM
jrussblues Yeah, I can't enter the tj of the month contest...im sad :-(
08-24-2012 10:08 AM
mac56 Hope they can get it fixed... I do most of my visits on here from my android phone and a lot of the pictures never load.
08-22-2012 10:05 PM
jrussblues
Quote:
Originally Posted by Andy R
Sorry about the issues. I have contacted the firm who developed the app for us and hope to hear back from them ASAP. Hopefully they can help us resolve the issue.
Yay
08-22-2012 08:38 PM
TJ Green Thank you
08-22-2012 07:27 PM
orange05tj
Quote:
Originally Posted by Andy R
Sorry about the issues. I have contacted the firm who developed the app for us and hope to hear back from them ASAP. Hopefully they can help us resolve the issue.
That would be great. I have been experiencing numerous problems with the Android app.
08-22-2012 07:15 PM
Andy R Sorry about the issues. I have contacted the firm who developed the app for us and hope to hear back from them ASAP. Hopefully they can help us resolve the issue.
08-22-2012 07:00 PM
InvertChaos The developer doesn't look at the site. I sent him an email though.
08-22-2012 06:44 PM
TJ Green Nobody is answering? I support this site .
08-22-2012 04:01 PM
orange05tj
Quote:
Originally Posted by TJ Green
Still having trouble viewing pictures .
Pics wont load either. If I click on a pic it loads half of it.
08-22-2012 04:00 PM
orange05tj
Quote:
Originally Posted by jrussblues
Same problem here. Tried uninstall reinstall, same problem. On a DROID RAZR. Any ideas?
Same phone. Ive reinstalled the app numerous times. I guess ill just start writing out what I did to the Jeep and everyone can just use their imaginations.
08-22-2012 06:42 AM
Tjdude08 Yep me too. I have found if I click and exit the pic a million times it will eventually load if it doesnt crash first
08-22-2012 06:20 AM
TJ Green Still having trouble viewing pictures .
08-21-2012 08:05 PM
Sonoma_Girl Uninstalled and reinstalled on iPhone 4s still won't work
08-21-2012 11:55 AM
jrussblues Same problem here. Tried uninstall reinstall, same problem. On a DROID RAZR. Any ideas?
08-20-2012 10:43 PM
InvertChaos
Quote:
Originally Posted by kjeeper10 View Post
Mods what do I win ? Lol
An internet cookie

I hope you like chocolate chip

08-19-2012 08:09 PM
kjeeper10 Mods what do I win ? Lol
This thread has more than 30 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:55 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC