Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In > 2 months of guessing, Help!!

Join Wrangler Forum Today


Thread: 2 months of guessing, Help!! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-04-2012 04:20 AM
blkrubi88 Welcome!
09-02-2012 04:12 AM
MrSig and enjoy the forum!
09-01-2012 06:39 PM
dabolt55 Welcome...
09-01-2012 04:11 PM
SilverSport Welcome Aboard!
09-01-2012 01:37 PM
Beastmaster Because this is the newbie check-in area, you may not get the answers you are looking for. I suggest you check out this area and post you questions there:

YJ Jeep Wrangler Forum - Jeep Wrangler Forum

In the mean time . . .

Welcome to the forum!

_______
/l ,[____],
l---L -OlllllllO-
()_) ()_)--o-)_)
09-01-2012 11:15 AM
ValleyG
2 months of guessing, Help!!

I've got a 1995 jeep wrangler YJ, 4.0L straight 6.

The first week of july i was driving through town on an extra hot day, 30+ degrees. At a stop light the jeep started bucking violently as i began to drive, i pulled over and the jeep stalled. Since then the jeep starts fine when the engine is cool, it will run until it reaches normal temperature then the bucking begins, the rodeo lasts a few minutes and the engine stalls, the jeep will not start again until the engine has cooled. During the bucking the RPM's drop and pick up again, its a continuing fluctuation. It only behaves like this when the engine gets to temperature but according to the gauge the engine isnt overheating. We had it at a garage where they replaced the computer and the Crank position sensor, they had it hooked up and said the jeep is showing no codes, and there is no engine light during or after the vehicle stalls.

We have replaced:
spark plugs, filters (air, oil, fuel), fuel pump, throttle position sensor, crank position sensor, the computer, manifold absolute pressure sensor, thermostat, idle air control valve, and the ignition coil. (in that order)

Nothing so far has worked, please help!!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 01:14 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC