Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > Parse Error

Join Wrangler Forum Today


Thread: Parse Error Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-23-2012 08:38 PM
MpulseJK I'm telling u. After enough times of doing it, I delete the app, then reinstall onto my phone and it works normally or a while. After a week or so when it acts up again I delete and install all over again. Sucks.
09-23-2012 08:32 PM
msaniac
Quote:
Originally Posted by MpulseJK View Post
Attachment 163024

I wanna throw my damn phone across the room!!!! This is pissing me offfffffff!!!!
Same here. I hate this popup...
09-23-2012 08:17 PM
MpulseJK Attachment 163024

I wanna throw my damn phone across the room!!!! This is pissing me offfffffff!!!!
09-21-2012 11:14 AM
JDT Same problem here, hopefully they can get this fixed soon, I love the app when it works!
09-12-2012 07:23 PM
kyjeep I can't even look at the forum pages on the app right now. I can select different forums or sub forums but cannot look at the threads. I was hitting the report button every time but it hasn't seemed to do any good.
09-04-2012 06:28 PM
Jhess03
Parse Error

When uploading a picture from my iPhone 4s, I keep getting a parse error and it says contact the administrator. It said the forum is using an old plug in.

Any thought?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:09 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC