Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > WHY!? Weird Noise - Rubbing/Vibrating

Join Wrangler Forum Today


Thread: WHY!? Weird Noise - Rubbing/Vibrating Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-06-2012 03:29 PM
oilwell1415 I agree with drive shaft especially since it did it with the stock wheels and tires. Was the pinion angle checked and corrected after the lift was done?
09-06-2012 03:14 PM
highwayman Sounds like driveshaft, especially since you mentioned accelerating. I know my 3.5 aev coils provided quite a bit of lift and you'd need a driveshaft sooner than later. You should be able to tell the difference in sound relative to speed. Tire rub would be much slower then a driveshaft at speed. Have you crawled under to check on marks to driveshaft, tires, etc? I wouldn't think wheel weights as there's plenty of clearance with stock 17s from calipers. Unbolting a driveshaft and going for a drive may help with figuring it out.
09-06-2012 03:11 PM
ESP Edited because the next two post make much more sense.
09-06-2012 03:09 PM
psywash
WHY!? Weird Noise - Rubbing/Vibrating

OK so i got the first round of upgrades on my 2012 JKUR. (6speed)

- 3.5" AEV lift
- AEV Pintler
- 315 Duratrac tires

90% of the time when i start to accelerate I hear a weird rubbing noise coming from under the car. Initially i was told that it was wheel rub because I had stock wheel/tire on a lift. Since then, I've upgraded to the Pintlers and I still hear the noise.

It's starting to drive me crazy! what can it be?

I eventually want to upgrade Driveshaft and Exhaust, but I don't think thats the case at this point in time.

Any thoughts??

Thanks!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 03:10 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC