Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > New to forum...just self diagnosed my first small issue

Join Wrangler Forum Today


Thread: New to forum...just self diagnosed my first small issue Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-27-2012 03:56 PM
silver rubi Congrats! Welcome to the forum!
09-27-2012 03:51 PM
Rusty 13 Yep! This is what I read in the forums and on line. So now we drive it a bunch and check it often. I was happy as I want to do a little something on Sunday and didn't want there to be a major issue....not that one isn't brewing tho.
I drive my jeep everyday as well as off road so I want to make sure I learn as much as I can.

Rusty 13
09-27-2012 03:47 PM
sevenservices Welcome! You did it right... you'll notice over time that if the problem of low fluid keeps coming back you'll want to replace the slave cylinder.

Enjoy the Jeep!!!
09-27-2012 02:26 PM
Rusty 13
New to forum...just self diagnosed my first small issue

Hey all
Well I am new to the forum and a new jeep owner. I recently purchased a 1992 yj. While I am not a newbie at wheeling, until this past summer I had never wheeled with a jeep or a manual trans. So much different but I like it better.
I was fortuante to ride, and drive some parts of the Rubicon for 3 full trips through.
Any how...I have had my jeep for almost a month. I haven't done anything extreme with it at this point.....some small stuff and a lot of fishing trips a few dirt roads and a couple desert 4X4ing...
I noticed yesterday after fishing all day that when I got back in the jeep to drive home the clutch pedal felt soft and was harder to get into 1st and reverse.
So I got on the forum and searched a bit and then went and read some stuff on line in a google search. I found that it was a simple fix and needed some fluid for the clutch.
I put it in and it's good to go, but I will now have to watch it and see if it will become a bigger issue..

Thanks to the forum posters who have had clutch issues....
Rusty 13

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 06:29 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC