Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > Android app broken? Can't read any posts!!

Join Wrangler Forum Today


Thread: Android app broken? Can't read any posts!! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-10-2012 07:35 AM
PhillyMike
Quote:
Originally Posted by paleh0rse
Ok, the flood of notifications appears to have stopped as well... for now. So, if you did anything to fix that, thank you!
Same here.
10-09-2012 11:11 PM
paleh0rse Ok, the flood of notifications appears to have stopped as well... for now. So, if you did anything to fix that, thank you!
10-09-2012 10:00 AM
PhillyMike Not sure if this helps but im on alot of forums and a number of them are having the same problem possibly a problem the app managers should fix.
10-08-2012 02:15 PM
Tjdude08 Uninstall then reinstall. That worked for me on my DROIDX
10-08-2012 01:41 PM
XBASX I'm having a prob with my iPhone app as well. I've tried shutting it all down and starting it back up... Nada.

Attachment 167261
10-08-2012 01:02 PM
D L I am having problems with the app on my S3 as well. Sometimes pics don't show up, sometimes I can't post or add my pictures to a thread either. Occasionally the app just hangs.
10-08-2012 02:24 AM
PhillyMike
Quote:
Originally Posted by paleh0rse
Correction: my first problem is fixed, but the second one is still happening -- my notification bar is still being flooded with updates!

The app setting for PUSH NOTIFICATIONS doesn't seem to have any effect whatsoever!
Yeah and the updates dont even show up like i just got one i had 6 msgs i didnt after finally being able to check. Also having problems deleting messages sometimes.
10-08-2012 02:20 AM
PhillyMike
Quote:
Originally Posted by LitleMs
Add me to the group. Just tried uninstalling and reinstalling but it didn't help.
Tried that a million times... add me to the group. Can we get tshirts hah. Any fix for this plugin fail?
10-07-2012 05:42 PM
2004 lj X2^…push notifications driving me nuts wont turn off...
10-07-2012 09:44 AM
paleh0rse Correction: my first problem is fixed, but the second one is still happening -- my notification bar is still being flooded with updates!

The app setting for PUSH NOTIFICATIONS doesn't seem to have any effect whatsoever!
10-06-2012 08:49 PM
LitleMs
Quote:
Originally Posted by stans1stjeep

x2!
x3!!!!! Thank you!
10-06-2012 08:36 PM
stans1stjeep
Quote:
Originally Posted by 2004 lj View Post
android app working again...thankyou!!!
x2!
10-06-2012 08:04 PM
2004 lj Android app working again...thankyou!!!
10-06-2012 07:09 PM
paleh0rse Looks like mine is working again. Great work guys, thank you!
10-06-2012 02:10 PM
2004 lj getting same error message. this sucks
10-06-2012 12:21 PM
NWranglerS Not working for me either today
10-06-2012 09:31 AM
stans1stjeep Day 2, now the app won't open.
10-06-2012 08:46 AM
schnutzy been having the same issue as well.
10-06-2012 08:18 AM
paleh0rse I just uninstalled the app until they fix it...
10-06-2012 07:39 AM
ibrown3005 x8 having the same issue with my iPhone4. Getting notifications but can't read them. Getting the same error message as the OP.
10-06-2012 07:38 AM
KittyPrawn I'm not having the notification issue, but I also can't use the phone to read posts.
10-06-2012 07:00 AM
The Heep X7 I'm having the same issue started yesterday. Bummer.
10-06-2012 06:38 AM
terminator012 X6, add me too.
10-06-2012 06:33 AM
LitleMs Add me to the group. Just tried uninstalling and reinstalling but it didn't help.
10-06-2012 03:50 AM
IBgeocaching Not just the droid app, it's doing it on my iPhone also. Tried deleting & reinstalling, no help.
10-06-2012 12:56 AM
silver rubi same problem but mine started 10/4/12
10-06-2012 12:17 AM
stans1stjeep I'm having the same problem.
10-05-2012 11:34 PM
paleh0rse
Android app broken? Can't read any posts!!

As of this morning, I'm having two serious problems with the Android app:

1. I can't read any posts using the app!! When i click on any thread title, I get the error you see in the attached image!

2. I have turned off PUSH NOTIFICATIONS by unchecking the box in the app settings, but the app is flooding my notification bar with post updates anyways!

Anyone else experiencing these issues? I have wiped the app's data, uninstalled and reinstalled the app, and even cleared the entire system cache, Dalvik cache, and ran Fix Permissions.... nothing worked!!

As I said, this began on the morning of 10/5/2012. It has worked perfectly fine up until today... so did you guys change something on your end?

I can provide you with logcats or other tests if necessary... let me know.

-ph-

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:41 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC