Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > blower motor problems!!

Join Wrangler Forum Today


Thread: blower motor problems!! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-01-2008 06:15 PM
atlsouthpaw Thanks dude!!!! That was exactly the problem!
12-01-2008 05:00 PM
Jeep_Geek Just had the same problem.. I traced it to the wire from the fuse box to the switch.. there was a short somewhere in it but it goes up in a harness so I just ran a new wire to the switch. works great now.
12-01-2008 04:47 PM
87YJWrangler I know my fan is full of crap and natural debris like leafs and shit, is there anyway to remove the gaurds so I can clean them out????
12-01-2008 12:23 PM
Coyote_94YJ Sounds like you have a wire shorted to ground somewhere. If you disconnect the switch and the fuse still blows, that would rule out the switch. You said the fuse blew with the motor disconnected so that means its not the motor. Dunno. I would start tracing wires looking for bare wire touching metal or something like that.
12-01-2008 07:57 AM
atlsouthpaw
blower motor problems!!

I have a 1995 jeep wrangler. The blower motor is not working. I can feel heat, just not blowing. The fuse was blown, so I replaced it. It blew again. I disconnected the heater switch from the blower...and the fuse STILL blew! Does anyone know if the motor is bad or is it the switch, or something else entirely? Thanks.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:06 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC