Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > Iphone app broken!

Join Wrangler Forum Today


Thread: Iphone app broken! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-25-2012 08:43 AM
HelenaAG Hey Everyone!

The app the site uses is Forum runner (branded) WE have no control over the majority of issues with the app since we are not the creator. That being said the issues can still be reported by us, so keep us informed of any issues you have.

For those of you willing to try something new we have also added the site to our network app. We have more control over issues that come up with the app since it is run by our network/techs.

It is for Iphone and android ( android running ISC may have issues we are aware of them and trying to fix it)

The app is free (AutoGuide.com) But has an ad along the bottom
There is an add free version without ads, I run the free version and have no complaints Just encase you are wondering.

We are trying to fix the forum app and will not be getting rid of it but thought I would offer an alternative.
10-25-2012 06:40 AM
IBgeocaching Again? Also having troubled using browser.
10-13-2012 11:51 PM
TJ Green mine is working again
10-08-2012 02:25 AM
PhillyMike
Quote:
Originally Posted by orngcrushrgrl
Not quite. Still havin issues here :-(
So am i lots of em. Edit just realized it was iphones app thread sorry.
10-06-2012 05:14 PM
orngcrushrgrl Not quite. Still havin issues here :-(
10-06-2012 05:07 PM
ibrown3005 Thank goodness! I was going through withdrawls.
10-06-2012 04:29 PM
dfwislander It's back! Woohoo! Thx all!
10-06-2012 12:54 PM
ibrown3005 Having the same issue. Can't check the forum on the phone. Stressed!
10-06-2012 12:41 PM
Big Whiskey me too. Please fix. I am dying without being able to go on the app!!!!!!
10-06-2012 12:18 PM
NWranglerS Happening on mine too
10-06-2012 11:23 AM
MTH It's looking like it's related to the server issues from yesterday. It's being looked at.
10-06-2012 10:12 AM
_3m Thanks mike
10-06-2012 10:11 AM
MTH I'm a mod and I have no idea what the problem is--and I'm having it too.

They're working in it.
10-06-2012 10:09 AM
_3m Glad I'm not the only one, I noticed it late last night. Gives a parse error
10-06-2012 09:28 AM
dfwislander
Iphone app broken!

I can see all threads but can't open any. I've tried deleting app, rebooting, and reinstalling to no avail. Sorry if there is an answer with a fix to this in here, I have no way to open the threads to find out! If a moderator would like to send me an email with the fix to imfubared@gmail.com that would be great. I'm missing the forum!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:53 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC