Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > hbarclay@verticalscope.com

Join Wrangler Forum Today


Thread: hbarclay@verticalscope.com Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-14-2012 04:06 PM
joe002
Quote:
Originally Posted by HelenaAG View Post
This should now be fixed - sorry about that. It's set properly now to support@wranglerforum.com.
Looks good, thanks.
10-14-2012 02:28 PM
HelenaAG
Quote:
Originally Posted by joe002 View Post
Here's the header (it goes into my SPAM folder):

Return-Path: <hbarclay@verticalscope.com>
Delivered-To: me
Received: (qmail 31092 invoked by uid 399); 13 Oct 2012 12:11:52 -0000
Delivered-To: me
Received: (qmail 30994 invoked by uid 399); 13 Oct 2012 12:11:47 -0000
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.2.5 (2008-06-10)
X-Spam-Level: **
X-Spam-Status: No, score=2.4 required=4.0 tests=AWL,MISSING_SUBJECT,
NO_RECEIVED autolearn=disabled version=3.2.5
Received: from putil01.verticalscope.com (174.36.49.240)
X-Originating-IP: 174.36.49.240
Received-SPF: pass (SPF record at verticalscope.com designates 174.36.49.240 as permitted sender)
identity=mailfrom; client-ip=174.36.49.240;
envelope-from=<hbarclay@verticalscope.com>;
Received: from web20.verticalscope.com (unknown [10.80.51.212])
by putil01.verticalscope.com (Postfix) with ESMTP id A10262D572
for <me; Sat, 13 Oct 2012 08:08:32 -0400 (EDT)
Received: by web20.verticalscope.com (Postfix, from userid 12020)
id 9DCAEFA0924; Sat, 13 Oct 2012 08:08:32 -0400 (EDT)
To: me
Subject: Reply to thread 'hbarclay@verticalscope.com'
From: "Jeep Wrangler Forum" <hbarclay@verticalscope.com>
Auto-Submitted: auto-generated
Message-ID: <20121013120832.e255eaf10cb8@www.wranglerforum.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3
X-Mailer: vBulletin Mail via PHP
Date: Sat, 13 Oct 2012 08:08:32 -0400 (EDT)
This should now be fixed - sorry about that. It's set properly now to support@wranglerforum.com.
10-13-2012 11:13 AM
joe002
Quote:
Originally Posted by 4Jeepn View Post
Not 100% sure.. 1st part looks okay, but it thought the @ part should be autoguide.... what did you get from the address
Here's the header (it goes into my SPAM folder):

Return-Path: <hbarclay@verticalscope.com>
Delivered-To: me
Received: (qmail 31092 invoked by uid 399); 13 Oct 2012 12:11:52 -0000
Delivered-To: me
Received: (qmail 30994 invoked by uid 399); 13 Oct 2012 12:11:47 -0000
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.2.5 (2008-06-10)
X-Spam-Level: **
X-Spam-Status: No, score=2.4 required=4.0 tests=AWL,MISSING_SUBJECT,
NO_RECEIVED autolearn=disabled version=3.2.5
Received: from putil01.verticalscope.com (174.36.49.240)
X-Originating-IP: 174.36.49.240
Received-SPF: pass (SPF record at verticalscope.com designates 174.36.49.240 as permitted sender)
identity=mailfrom; client-ip=174.36.49.240;
envelope-from=<hbarclay@verticalscope.com>;
Received: from web20.verticalscope.com (unknown [10.80.51.212])
by putil01.verticalscope.com (Postfix) with ESMTP id A10262D572
for <me; Sat, 13 Oct 2012 08:08:32 -0400 (EDT)
Received: by web20.verticalscope.com (Postfix, from userid 12020)
id 9DCAEFA0924; Sat, 13 Oct 2012 08:08:32 -0400 (EDT)
To: me
Subject: Reply to thread 'hbarclay@verticalscope.com'
From: "Jeep Wrangler Forum" <hbarclay@verticalscope.com>
Auto-Submitted: auto-generated
Message-ID: <20121013120832.e255eaf10cb8@www.wranglerforum.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3
X-Mailer: vBulletin Mail via PHP
Date: Sat, 13 Oct 2012 08:08:32 -0400 (EDT)
10-13-2012 07:08 AM
4Jeepn Not 100% sure.. 1st part looks okay, but it thought the @ part should be autoguide.... what did you get from the address
10-12-2012 10:48 PM
joe002
hbarclay@verticalscope.com

Is this the new From email address for notifications?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 01:49 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC