Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > CJ Jeep Forum > CJ Tech Forum > amc 304 coil problem

Join Wrangler Forum Today


Thread: amc 304 coil problem Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
11-09-2006 03:45 AM
73mach1
amc 304 coil problem

just plugged my ignition wires like it was before and the coil is comming really really hot, the engine will start and run though ???

on the 2 ignition module box :

the 4 wires plug has never been cut or anything so all the wires are going were it should, the green is going to the - stud on the coil

on the 2 wires plug the light blue is going to the ground and the red/white one to batterie pos side ?

i guess theres one of thiese 2 wires wich is not to its place

or could it be a bad coil ??

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:03 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC