Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In > Hello from Florida 1995 cherokee country I-6 2wd(runs hot)

Join Wrangler Forum Today


Thread: Hello from Florida 1995 cherokee country I-6 2wd(runs hot) Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-09-2012 08:05 PM
jokerchief462 Welcome to the forum!!!
12-09-2012 04:07 AM
MrSig and enjoy the forum!
12-08-2012 08:57 PM
dabolt55 Welcome, good luck with that..try here too..Jeep Cherokee Forum
12-08-2012 08:43 PM
SilverSport Welcome Aboard!
12-08-2012 05:51 PM
Beastmaster You are more than welcome here but I just want to let you know this is a forum for Jeep Wranglers. The forum members here drive Willys Jeeps, CJs and Wrangler models YJ, TJ and JK so you may not get the answers you are looking for on your Cherokee.
All that being said, it sounds to me like you may have something plugged in the enging block and/or heads.

But anyway:

Welcome to the forum!

_______
/l ,[____],
l---L -OlllllllO-
()_) ()_)--o-)_)
12-08-2012 05:21 PM
Michaelbraddy
Hello from Florida 1995 cherokee country I-6 2wd(runs hot)

I got a 1995 jeep cherokee country 4door, 2wd and I love it but I am having some issues it purrs and idles fine, drives well, but tends to get around 210F-215F while idling ( it goes to about 220-225ish while towing a decent sized trailer) and cools right down when you get moving past 30mph. I have replaced the radiator with a 2 row/core one. I have changed all hoses and flushed the system, replaced thermostat(180F or 185F I don't remember) and water pump a year ago and before that it sat for 2 years or more years. The clutch fan is original and seems to be good. The electric fan comes on at 212F or when I have a/c on. I am out of ideas. I need some more help to figure it out.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:59 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC