Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > Problem with my post.

Join Wrangler Forum Today


Thread: Problem with my post. Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
01-25-2013 04:05 AM
MrSig I don't know how to disable it. Help...
01-24-2013 03:53 AM
MrSig XP and Mozill. I will try to Try disabling flash. I hope it works.
Thanks
01-21-2013 09:14 AM
HelenaAG What computer are you using. And what browser.

Try disabling flash for now on your computer.

the latest flash upgrade is causing MAJOR issues on the site, and the internet in general. Just do a goolge search about Flash issues and you will see 100's of threads.
01-19-2013 09:16 AM
4Jeepn I will ask a tech...
01-19-2013 04:31 AM
MrSig The posting problem for size and adding color and photo's is gone. But I still have After I post the page will flash and my post dose not show up till later. This has been going on for about a month.
01-12-2013 01:42 AM
MrSig Thanks. I still have the same problems. 1. After I post the page will flash and my post dose not show up till later. This has been going on for about a month. 2. New problem as of 2 days ago. I can't post with color or change font size or add a image or use and of the add buttons.
01-11-2013 03:19 PM
4Jeepn I will kick it up the chain...
01-10-2013 11:42 AM
MrSig Computer with a sprint air card. And I have cleared history and cookies 2 times now.
01-10-2013 08:13 AM
4Jeepn Not sure on why your having issues. when is the last time you cleared your history and cookies? Might give that a try in the mean time. Also are you on a phone or computer?
01-10-2013 04:10 AM
MrSig
Problem with my post.

1. After I post the page will flash and my post dose not show up till later. This has been going on for about a month. 2. New problem as of the other day. I can't post with color or change font size or add a image now. Nothing in the massage bar I can click on to work. SOS SOS Remove Text Formatting Undo Redo Decrease Size Increase Size Switch Editor Mode Bold Italic Underline Align Left Align Center Align Right Ordered List Unordered List Decrease Indent Increase Indent Insert Link Remove Link Insert Email Link Insert Image Wrap [QUOTE] tags around selected text

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:33 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC