Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Front Turn Signals

Join Wrangler Forum Today


Thread: Front Turn Signals Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-10-2013 04:16 PM
nemo
Quote:
Originally Posted by InvisiblePants View Post
Reach up in the rear pass fenderwell and make sure the door contacts haven't pulled loose. I had issues with my 3rd brake light and that was my issue.
Turned out to be the contacts inside, or the lack of making contact. Bent the contact frame on the door in some, and waa la! Thanks again.
02-09-2013 09:00 PM
nemo
Quote:
Originally Posted by InvisiblePants
Reach up in the rear pass fenderwell and make sure the door contacts haven't pulled loose. I had issues with my 3rd brake light and that was my issue.
Thanks for that info.
02-09-2013 08:49 PM
InvisiblePants Reach up in the rear pass fenderwell and make sure the door contacts haven't pulled loose. I had issues with my 3rd brake light and that was my issue.
02-09-2013 04:30 PM
nemo I know I'm not getting any response, but that is okay, the turn signals are fixed. The left was a wire job gone bad. Re-spliced and all is well. The right, however was a bad socket. I ended up going to the bone yard and getting the turn signal sockets from a xj that fit perfectly. Since the wire color was different, it took some trial and error and got the park lights and the turn signal lights working fine.

Now if I can just get the Cyclops brake light working, new bulb and it still doesn't work. Must be the door contacts...
02-07-2013 11:12 AM
nemo Well, the left one is working. After studying the WD it became obvious that it had to be a wire or contact if the fender blinker was working. Sure enough, a bad splice job. The right side is not as obvious, so that will require a little more digging. Hope this helps someone else
02-05-2013 04:58 PM
nemo
Front Turn Signals

on my '97 Wrangler I just acquired, the front turn signals refuse to work. Don't know if this has already been addressed, but I looked and couldn't find anything.

The rear, and the front sides work, and when using the signals it is in the fast flash mode. The bulbs are good, I checked the plugs, and the ground wire up front. I've wiggled the turnsignal switch and nothing changes. I tried to pull apart the big junction that is on the left wheel well just forward of the firewall and it will not come appart. All other lights work, to include the front parking lights, it is just that the front turn signals will not flash. I'm using the 3157, and even tried the 3057, nothing. Help...

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:30 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC