Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > turn signal troubles

Join Wrangler Forum Today


Thread: turn signal troubles Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-11-2013 09:52 AM
jcjohnson92
Quote:
Originally Posted by Wattapunk View Post
Check the rear tail light bulb housings and also make sure the screws and tub contact is clean and tight. It's self grounding and will cause issues if corroded. I would also suggest checking the wiring to the front turn signal for any issues along with voltage check there. Have you tried swapping the front bulbs to rule out a defective new bulb?
ya its only front turn signal. i replaced the bulb it doesnt even light up with the driving lights
its the only one not working
02-11-2013 09:03 AM
Wattapunk Check the rear tail light bulb housings and also make sure the screws and tub contact is clean and tight. It's self grounding and will cause issues if corroded. I would also suggest checking the wiring to the front turn signal for any issues along with voltage check there. Have you tried swapping the front bulbs to rule out a defective new bulb?
02-11-2013 08:46 AM
jcjohnson92
Quote:
Originally Posted by Tjrubicon17 View Post
Sounds like a relay somewhere? But I don't know why that would only affect the front one?
to be honest im not sure either? the hazards seem to work but not the driver side turn signal
02-10-2013 09:33 PM
Tjrubicon17 Sounds like a relay somewhere? But I don't know why that would only affect the front one?
02-10-2013 09:19 PM
jcjohnson92
turn signal troubles

so the other day, my turn signal decided to crap out on me. i changed the bulb and all fuses but it still wont work. it my front left turn signal. the light shows that its on when my lights are on and beeps to tell me to turn it off. it doesnt show up when the lights are off. it makes a loud buzzing noise when i try to use it as well. is there any suggestions out there that can fix this im at a stand still with it...

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 01:12 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC