Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Please help!

Join Wrangler Forum Today


Thread: Please help! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-16-2013 03:56 PM
scott howard x 2 on making sure that the transfer case is not in neutral
02-15-2013 09:08 PM
clint98 I not sure if I understand your problem but I will share this,my 98 to had the a problem where the clutch wasn't working I pull the transmission and found the fork that goes to the throw out bearing has a pivot ball thing that had broke and th at was my issue.easy to fix that but alot of work
02-15-2013 08:48 PM
torcez1 Have you checked that the transfer case did not kick into neutral?
02-15-2013 01:40 PM
Dextreme Yeah, I would find a local clutch shop today if you need it back by Monday.
02-15-2013 01:31 PM
_plaisance You gonna have to find a ride to work Monday most likely till it can get in a shop prob gonna take apart your tranny clutch is gone
02-15-2013 01:19 PM
BrandonsJeep
Please help!

Okay, so i have a question for everyone, Im not sure exactly what happened but heres the story. I was driving down the road at abour 45mph and had to slow down. I downshifted into 3rd but when i put it into 3rd i heard and felt a pop in the clutch pedal. after that i couldnt shift into gear. Now i can turn it on and put it into gear but it isnt engaging at all... Does this sound like a clutch problem or a transmission problem?

I got under the car and had a friend shift through the gears, it sounds like they are engaging in the transmission but the clutch isnt making any noise when he pushes the pedal.. There still is pressure in the clutch pedal though.
PLEASE HELP AS SOON AS POSSIBLE! i need my Jeep for work on monday

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:04 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC