Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > A/C blows only from winshield vent

Join Wrangler Forum Today


Thread: A/C blows only from winshield vent Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-16-2009 04:10 PM
jpdocdave very welcome, glad you got it fingered out.
03-16-2009 04:08 PM
tequila1pint jpdocdave--- You were absolutely correct. I was looking at the wrong lines. I found the lines that run along the top and over to the manifold and found the vacuum line swinging in the breeze. The end piece rubber is pretty soft so that's why it came off the nipple. Just hose clamped it for the time being and I now have A/C control. Thank you very much.!!!!!!!!!!!
03-16-2009 03:37 PM
jpdocdave 9 times out of 10 its a vacuum line, but usually under the hood, not behind the dash. find the vacuum line coming from the firewall, and trace it to its sorce. you'll probably find it cracked, or off the manifold.
03-16-2009 03:35 PM
tequila1pint
A/C blows only from winshield vent

Guys/gals, I have an 05' and I've searched the threads but no one has a definite answer. My a/c blows only from the top middle winshield vent. I've torn the whole dash apart, checked all vacuum lines to the actuator doors and their good. There is no relay or fuse for the door actuators them self. So out of process of elimination, can it be the mode select control? If anyone else has had this issue, can you please chime in on some of your input? It's goona start getting hot here soon and it would be nice to have cold air on my face and not the winshield, TIA.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:19 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC