Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > 2012 JKU Won't Start

Join Wrangler Forum Today


Thread: 2012 JKU Won't Start Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-23-2013 09:05 PM
Lusus_Naturae Sounds like a TPIM issue or clockspring more than a head issue.
04-23-2013 11:51 AM
Garyk How the hell a bad head can cause the windshield wipers to operate is beyond me..Time to change dealers..the tow truck operator seems to know more than your service manager...
04-23-2013 04:02 AM
Lusus_Naturae
Quote:
Originally Posted by ffbubba252 View Post
did you ever get your issue resolved? I have a 2013 two months today and it has done this 4 times, three with me and once at the dealership, been to the dealership twice and they cannot figure it out. Frustrating!! I had it 2 days short of two months the first time, hadn't even made the first payment yet! Second time it went to the shop was this week. They are stumped....
Time to start looking at lemon laws...
04-20-2013 08:10 PM
dawhitesJKU ^i meant loaner
04-20-2013 08:08 PM
dawhitesJKU
Quote:
Originally Posted by ffbubba252 View Post
did you ever get your issue resolved? I have a 2013 two months today and it has done this 4 times, three with me and once at the dealership, been to the dealership twice and they cannot figure it out. Frustrating!! I had it 2 days short of two months the first time, hadn't even made the first payment yet! Second time it went to the shop was this week. They are stumped....
Is the dealer providing you with a rental at least?
04-20-2013 08:03 PM
ffbubba252 did you ever get your issue resolved? I have a 2013 two months today and it has done this 4 times, three with me and once at the dealership, been to the dealership twice and they cannot figure it out. Frustrating!! I had it 2 days short of two months the first time, hadn't even made the first payment yet! Second time it went to the shop was this week. They are stumped....
02-26-2013 07:46 PM
caveatesq So my wife picked up the Jeep and stopped on an errand on the way home from the dealer. She came out a few minutes latter and once again the wipers went on by themselves and the Jeep refused to start. Here it is being towed back to the dealer. The service manager is stumped.
02-25-2013 07:33 PM
caveatesq Dealer says its all attributable to the bad cylinder hear. The replaced to day and the Jeep is starting right up and not throwing any codes. My wife is picking it up in the morning.
02-22-2013 08:45 PM
WXman Let us know what the dealership says. My '12 has been in the shop several times already, but I haven't had a no-start condition yet.
02-22-2013 08:07 PM
caveatesq Tow truck driver said it was the security module not recognizing the chipped key. He says that he is seeing the same issue over and over with Jeeps and Chryslers. Between this, the cylinder head replacement, and a constant burning smell I am about ready to call it quits with the Jeep and get something more reliable.
02-22-2013 07:03 PM
caveatesq
2012 JKU Won't Start

2012 JKU Sport manual with 9,600 miles. I drove it home from work and stopped to pick up my son. Turned the Jeep off for 5 minutes and when I got back in and turned the key - nothing - except the wipers started to sweep the windshield even though they are switched off. After about 3 seconds of holding the key turned in the start position, the starter made a burst but the engine did not start. No clicking and the lights, radio, bluetooth and all other power accessories work fine. Waiting for roadside assistance now.

The Jeep was at the dealer yesterday for an engine light and the is scheduled to have a head replacement next week when the parts arrive. The dealer told me that it was fine to drive until then.

Any thoughts?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:15 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC