Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Communications and Electronics > LED headlights switching between high/low on their own??

Join Wrangler Forum Today


Thread: LED headlights switching between high/low on their own?? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-12-2013 03:53 PM
MSCHULTHEIS
LED headlights switching between high/low on their own??

Hey all, thanks for any input you may have. A little backstory, I have a 2011 Wrangler, installed the TruckLights series 7 LEDs with the pigtail adapters about 6 months ago. A few weeks ago I thought that my high beams were flickering on while driving during daylight. I wasn't sure though. Well today on the was to work at 4am I confirmed that I wasn't crazy. The lights switched between high and low beams on their own. Here's what I know for sure -The dash light for high beams never came on -Both instances there was rain/light mist(wipers running and off) -After work I pulled both headlights to check for moisture/corrosion on plugs. There was none of either. -The issue is completely random as I drive in the dark 5 days a week -I'm not sure if it was one headlight or both -When it happened today, one time was less than 2-3 seconds after I switched from high beams to low. -I'm pretty sure warranty from Chrysler is no go since I changed an electrical component. -It's really annoying for me so I'd imagine it would really annoy other people on the road. Any suggestions or if anyone else has noticed this would be greatly appreciated. I love the light output of these lights and don't want to switch back to stock.(lots of country roads=lots of critters). Thanks in advance, Mike -

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:47 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC