Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Horn Not Working

Join Wrangler Forum Today


Thread: Horn Not Working Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-26-2013 07:44 PM
RUBI 4 MY MRS After selecting TJ & ’99 go to the last section of the dropdown to Wiring Diagrams. After it loads you need page 2 of the Power Distribution section (about page 22 of 236 in the flash display). Page 36/236 shows the relay. The whole circuit is page 101/236 (8W-41-3).

Start by putting 12v directly to the horns from the battery. It they work (& the 17 fuse is good) you can ground the RD/YL wire either at the relay or the clockspring connector (that should click the relay & work the horn). If that works (but no horn when pushing the horn button) then the clockspring, horn switch (part of the airbag cover) is bad or the column is not grounded (not likely).
03-26-2013 06:15 PM
99wrangler99 Maybe a bad ground in my steering wheel assembly? I don't really want to tear down the steering wheel, any suggested tests? Btw I looked for that fuse 17 it's not labeled on the back of my pdc cover, what page did you find it on in that website? @ tangofox007
03-26-2013 12:06 PM
1ofakind Well I have the same problem. Its the clock spring... airbag light is on and no horn.

Ooops read that wrong...
03-26-2013 11:12 AM
tangofox007 Per the '99 FSM, fuse #17 in the PDC (engine compartment.)

http://www.jeep4x4center.com/knowled...ex.htm#service
03-26-2013 10:07 AM
99wrangler99
Horn Not Working

Hey guys, so my 1999 tj horn is not working I tested the plug to the horn and got nothing... I have replaced the relay and still no luck, I don't think it's the clock spring because the airbag light is not on. Is there an actual fuse behind the glove compartment or in the box under the hood? The manual doesn't really give any help on locating it if there is one? Any help would be great!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:24 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC