Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In > hello everyone I need help

Join Wrangler Forum Today


Thread: hello everyone I need help Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-07-2013 11:04 PM
jokerchief462 Welcome to the forum!!!
04-07-2013 12:38 PM
SilverSport Welcome Aboard!
04-07-2013 08:19 AM
Beastmaster Because this is the newbie check-in area, you may not get the answers you are looking for. I suggest you check out this forum area and post your questions there, I think you'll get a better response.

JK Jeep Wrangler Forum - Jeep Wrangler Forum

In the mean time, I just like to say . . .

Welcome to the forum!

_______
/l ,[____],
l---L -OlllllllO-
()_) ()_)--o-)_)
04-07-2013 08:11 AM
dabolt55 Welcome and good luck with that..
04-07-2013 04:53 AM
MrSig and enjoy the forum!
04-07-2013 02:06 AM
silver rubi Welcome to the forum!

X2 on what kjeeper said
04-07-2013 01:48 AM
kjeeper10 Welcome to the forum. This is the welcome area.

You may want to repost over in Jk tech. Good luck !!
04-07-2013 01:22 AM
Beave
hello everyone I need help

My 07 jeep wrangled just had a rebuilt motor put in and since it was done I have had the issue with it not shifting out of second gear. The dash shows all the gear indicators in square boxes and after a bill of $550 at the transmission shop I was told it is not reading any codes nor accepting any codes. It is an automatic. Any suggestions. And I have already had a new ignition switch installed due to a mechanics recommendation.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 06:16 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC