Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Clutch replaced and it wont' start!!

Join Wrangler Forum Today


Thread: Clutch replaced and it wont' start!! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-27-2009 01:35 PM
Jerry Bransford X2, it's the clutch interlock switch. Personally, I would just permanently bypass it by inserting a 10 amp fuse into the #20 location (if I recall correctly) in the fuse panel behind the glove box. You'll just have to remember to have it in neutral or step on the clutch before starting the engine but we all managed to learn to do that for 80+ years before the lawyers insisted on that stupid clutch interlock switch.
04-27-2009 01:07 PM
Coyote_94YJ Does the engine turn over? It's probably the clutch safety switch that isn't connected.
04-27-2009 12:44 PM
01TJJeepie
Clutch replaced and it wont' start!!

I have an 01 TJ that I replaced the clutch on this weekend, well attempted to. Took 12 hours in my garage, got everything taken apart and replaced the clutch got it all back together, now jeep won't start. All censors etc. are all hooked up, checked the starter, everything appears to be perfect. Any suggestions as to what I might have done to make it not start?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:38 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC