Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > idling SUPER low

Join Wrangler Forum Today


Thread: idling SUPER low Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-06-2005 04:15 PM
khenderson the only thing i can think of is maybe the AIS motor is gummed up and was having problems letting the air through to idle at the right rpm's.
10-06-2005 11:15 AM
mud707 I Have A 01 With A 4.0 That Does That Sometimes. Had My Mechanic Check Over Everything And He Can't Find Anything Wrong
10-05-2005 06:47 AM
jeeperman Gotta love finicky computers!
10-04-2005 09:46 PM
khenderson battery is good. and i went out and it's driving fine again. hmmm. no se.
10-04-2005 08:48 AM
4Jeepn Check your battery.
10-04-2005 12:12 AM
khenderson
idling SUPER low

so i get off of work tonight and go to start the jeep. turn key and let go after the normal couple of crank(only takes my jeep like .5 sec to start). it stumbles a bit and then doesn't start. so i turn key again and i starts up, but is idling REALLY REALLY low, as in like down around 100, just a tad bit off the 0 mark. i rev it up and drive home. it's driving fine, no noticeable difference in acceleration or driveability, but everytime i let off the gas, its back down around 100-250 rpms. any ideas before i start poking it in the morning?

oh yeah...in case you all don't remember.... 97 SE, 2.5L, with no engine mods and a leaky exhaust(has been leaky for quite a while now).

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:55 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC