Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Radiator isnt working

Join Wrangler Forum Today


Thread: Radiator isnt working Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-29-2013 05:04 PM
StephenB Yeah, that's what I've been thinking, because I'm having misfires as well, so I definitely think it might be the gasket
04-29-2013 04:25 PM
Patrick H So, you "blew" the cap, and then the radiator....Sounds like it's building too much pressure, like a blown head gasket.
04-29-2013 03:54 PM
StephenB Welp, blew the radiator.. So next question, go with stock replacement or upgrade to something that will work for v8 swap I have planned?
04-29-2013 02:38 PM
StephenB I flushed it because I blew a cap on Friday, and the fluid I flushed out was brown, and it's not from overflow, just the actual radiator, in just used to a running temp a lil below 210
04-29-2013 02:33 PM
PiePuncher Like Jerry said, I don't think u put cap on properly. My jeep stays slightly under 210 but never spits fluid. It is possible thermostat could b stuck in close but we need more information as to where the fluid is coming from and is 215 the highest temp u are getting? It's ok if fluid is going into overflow but it shouldn't be squirting from cap
04-29-2013 02:22 PM
Jerry Bransford That doesn't make sense to me. 210-215 is a normal engine temperature so the radiator has to be working. Coolant is coming out from underneath the new radiator cap or it is flowing out into the overflow container? If the coolant is spewing out from under the new radiator cap, you probably just didn't get it tightened all the way. If the coolant is overflowing into the overflow container, it probably isn't the right pressure model cap, it needs to be an 18 lb. pressure cap.
04-29-2013 02:21 PM
Big Sarge probably got an air pocket in the coolant. Why did you flush the coolant system to begin with? Were there issues present prior to doing the flush?
04-29-2013 02:15 PM
StephenB
Radiator isnt working

So I did a quick search and could t find anything. So I'll ask the masses.. I just flushed the radiator yesterday, now it isn't working, I'm running at 215 and the radiator cap is staying cool and fluid is coming from cap (which I just replaced on sat) any ideas??

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:36 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC