Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > Clutch and slave issue

Join Wrangler Forum Today


Thread: Clutch and slave issue Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-02-2013 07:46 PM
SilverSport I see.
05-02-2013 12:46 PM
tazoez
Quote:
Originally Posted by SilverSport View Post
So the clutch on your 09 doesn't have a hose coming off the master cylinder?
If it does, it wasn't accessible at the time, LOL. Nothing was apparent at the time. Added with how fast it was leaking through the bell housing I wouldn't have made it too far
05-02-2013 12:01 PM
SilverSport So the clutch on your 09 doesn't have a hose coming off the master cylinder?
05-02-2013 10:48 AM
tazoez
Quote:
Originally Posted by SilverSport View Post

Why couldn't you fill?
2009 has sealed system. I lost clutch while at work and where I work i most def don't leave tools in my baby. Shit bags broke into her 2x already... Freakin ghetto.....
05-02-2013 09:15 AM
SilverSport
Quote:
Originally Posted by tazoez View Post
P.s. ur lucky, when I lost fluid I couldn't fill... First time in 13 yrs I had to tow one of my vehicles.... :-(
Why couldn't you fill?
05-02-2013 06:43 AM
tazoez P.s. ur lucky, when I lost fluid I couldn't fill... First time in 13 yrs I had to tow one of my vehicles.... :-(
05-02-2013 06:42 AM
tazoez Slave cylinder leaking?
05-01-2013 09:33 PM
jerseyjk2007
Clutch and slave issue

Got a 2007 JK just replaced the clutch about a month ago noticed the pedal wasn't responding like it usually does the other night, next morning pedal went right to the floor. Added some fluid and pumped the pedal and it eventually came back but still doesn't feel like it did before possibly need to be bleed?? Any thoughts??

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 03:39 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC