Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > Is my Feedom Top missing a part? (W/pics)

Join Wrangler Forum Today


Thread: Is my Feedom Top missing a part? (W/pics) Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-09-2013 10:32 AM
MangoTango34 Yep, i had the same problem! Same side also. All i did was find some rubber bumpers that are that long at lowes. Found some and super glued them on. All better now
05-08-2013 05:16 PM
ohioviper Yep missing bumper.
05-08-2013 12:51 PM
COLOUJK
Quote:
Originally Posted by Dakovich View Post
But I only have one over the driver side, the hole is there in the passenger side, but no bumper.
There should be 2 bumpers, your missing one.
05-08-2013 10:51 AM
Dakovich But I only have one over the driver side, the hole is there in the passenger side, but no bumper.
05-08-2013 10:01 AM
Seginus Don't believe so. I think that bumper exists so the panels sit level together.
05-08-2013 09:36 AM
Dakovich
Is my Feedom Top missing a part? (W/pics)

Had my Freedom Top panels off all last week (vacation!), and noticed something weird. When you take the panels off there are what looks like should be TWO rubber bumpers between the front of the rear hard top section and the roll bar. Looks like I have one missing. Can someone check theirs to see if its just me, or that I'm actually missing one. Thanks!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:18 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC