Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > what's going on here...

Join Wrangler Forum Today


Thread: what's going on here... Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-13-2013 08:07 PM
_plaisance
Quote:
Originally Posted by SinfulDragon View Post
was your jeep rolled over when you took this picture? how is your hand on your phone, on the top to take this picture unless you are on your head.

Ohhhh, you're talking about the oil sending thingy ma bopper, the picture was far more interesting.

Here are some pics/tips of where it is and how to get it off.
http://www.wranglerforum.com/f5/pics...ion-70915.html


lol no my phone likes to upload pics sideways for some strange reason no matter what i do to the pic its retarded
05-13-2013 03:51 PM
SinfulDragon was your jeep rolled over when you took this picture? how is your hand on your phone, on the top to take this picture unless you are on your head.

Ohhhh, you're talking about the oil sending thingy ma bopper, the picture was far more interesting.

Here are some pics/tips of where it is and how to get it off.
http://www.wranglerforum.com/f5/pics...ion-70915.html
05-13-2013 03:47 PM
_plaisance Where is the sending unit at?
05-10-2013 05:46 PM
_plaisance Yeah the mechanic at the fire station told me the same thing thank y'all for the help!
05-10-2013 05:35 PM
monkeee2002 Yep, that's what mine did. Swapped the sending unit (easy on a 4.0) and all was good!
05-10-2013 04:00 PM
Jaxon1023 Oil pressure sending unit is bad
05-10-2013 03:34 PM
_plaisance
what's going on here...

Started this morning

Attachment 247567

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 06:03 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC