Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > Gremlins 89 YJ7

Join Wrangler Forum Today


Thread: Gremlins 89 YJ7 Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-13-2013 07:38 PM
Ghost_rader
Quote:
Originally Posted by 89Wrangler YJ7 View Post
Would the nutter bypass work on my 96 I6?
No it only works on carbed engines. Your 4.0 is fuel injected
05-12-2013 03:32 PM
89Wrangler YJ7 Would the nutter bypass work on my 96 I6?
05-12-2013 02:56 PM
89Wrangler YJ7 sediment in tank big time flushed it now two days later it bogs down when get on gas idles just fine i go for a drive it bogs and back fires set psi at rail to 42 per haynes manual no change, pump is hard wired to ignition turn key pump is on its a 100 psi unit followed by an edelbrock efi regulator model 1729 could it be the computer not knowing whats going on? so the ignition is malfunctioning? help!!! i wanna get out and ride!
05-09-2013 08:01 PM
0III0forlife Is it a Tom Woods or some other proffesional driveshaft? Or is it just a home built shaft? It might need balanced if it is. Probably what destroyed the front input shaft seal in the Ford 8.8

The size of the motor shouldnt matter for the fuel pump. If it previously had a 304 V8 in it, that wasnt stock, and it had a fuel pump on the motor not in the tank. Or atleast thats the way any 304 I have ever had was. Could be the strainer sock on the bottom of the pump in the tank is clogged with sediment. Might be time to drop the tank for inspection.
05-09-2013 06:32 PM
89Wrangler YJ7
Gremlins 89 YJ7

Bought jeep last night, noticed vibration after 40 continues through the speed intensifies a little its not constant the vibration does up down up down picture an oblong oval custom drive shaft in back, notice fluid doming out of front of ford 8 inch where DS goes in, bad bearing,seal? Or is the axle bent its a 28 spline, it had a 304 in before i bought it and he said he was breaking drive sahfts all the time,ujoints more likely, also 3 fuel pumps have gone out on it, last one was an in tank unit with regulator then filter mechanic said it was fried only two tanks of fuel went through it in 1 year so sediment? wiring? everything was replaced for fuel delivery says prev owner lines everything, so thats what i got going on any help would be great, motor is a high output 96 I6 out of cherokee

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:07 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC