Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > app keeps crashing

Join Wrangler Forum Today


Thread: app keeps crashing Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-15-2013 01:42 PM
wat3rdog Removed autoguide app after test pic. Don't like that app at all.
05-14-2013 09:00 PM
wat3rdog Attachment 249309
Test pic. So far I don't like this autoguide since its flooded with adds. Why am I a supporting member and still getting adds? I think I will just suffer the other app issues then use this one.

Sent from AutoGuide.com Free App
05-14-2013 05:08 PM
wat3rdog Downloading now
05-14-2013 09:25 AM
HelenaAG Try with this app.

https://play.google.com/store/apps/d...activity&hl=en

The Autoguide app is the only one we have access to maintain and troubleshoot.

MD
Community Support
05-14-2013 12:34 AM
Redwrangler91 Test
05-13-2013 08:21 PM
JDsDream After you tap on insert inline, try hitting the back button and see if it shows the post with the html for the pic. example: [248855].

Another thing that may create a problem is the file type or size.
05-13-2013 08:15 PM
wat3rdog Lost it with no warning.
05-13-2013 08:14 PM
wat3rdog Here's a pic that I've tried a few times to post but its crashed every time (4 attempts).

Attachment 248862
05-13-2013 08:11 PM
wat3rdog It varies as to when it crashes. Anywhere from when I select a pic to upload to when I select to insert photo. Lately its been more of as soon as I select a photo to load. I choose a pic and crash. It's a 50/50 chance of if it crashes on trying to upload that it may post my pic anyways.
05-13-2013 08:05 PM
JDsDream
Quote:
Originally Posted by wat3rdog View Post
If its not available at the Android store I won't trust it for my phone.
I understand that. I am using the same app just becaise I am a creature of habit and it is the one that I am used to.

Can you give me an idea of when it crashes? Is it after you click "insert inline"?
05-13-2013 08:02 PM
JDsDream Testing app



Attachment 248855
05-13-2013 06:56 PM
wat3rdog If its not available at the Android store I won't trust it for my phone.
05-13-2013 06:55 PM
wat3rdog Running the only available wrangler forum app by social knowledge for my HTC EVO 4G.
https://play.google.com/store/apps/d....wranglerforum
05-13-2013 06:29 PM
JDsDream Actually there are 3 android apps. The old WF app, the tapatalk app, and the autoguide app.
05-13-2013 03:23 PM
wat3rdog
Quote:
Originally Posted by HelenaAG View Post

Which Forum App are you using for this?

MD
Community Support
As mentioned more than once in my post, I am using the Android app. There's only one Android app.
05-13-2013 03:07 PM
Redwrangler91 Android
05-13-2013 02:53 PM
HelenaAG
Quote:
Originally Posted by wat3rdog View Post
I post quite often using the Android app. Just now no problem but probably my last 10 attempts were a crash. Sometimes it crashes and it looks like there was no image inserted but it may post the single image multiple times. Again using android to post all of my pics and I use the app 99% of the time to log on.

Attachment 248633
Which Forum App are you using for this?

MD
Community Support
05-13-2013 09:49 AM
wat3rdog I post quite often using the Android app. Just now no problem but probably my last 10 attempts were a crash. Sometimes it crashes and it looks like there was no image inserted but it may post the single image multiple times. Again using android to post all of my pics and I use the app 99% of the time to log on.

Attachment 248633
05-10-2013 01:58 PM
HelenaAG Ok my post above was posted using the app. I had the image saved on my device so when I hit the upload link, I choose 'upload from Gallery'. This method seem to work. When I choose from camera and tried taking a pic, it did crash on me so I will have my team check on that

MD
Community support

Sent from AutoGuide.com Free App
05-10-2013 01:55 PM
HelenaAG Test test
05-10-2013 12:01 PM
Redwrangler91 Im using the android app
05-10-2013 11:19 AM
HelenaAG What browser are you using to upload images. Are you uploading images within a post or onto your album?

Please ensure that the image is within limits as per attached below.

Go Advance when replying to a post. Scroll down to click on Manage Attachments. Browse for the image on your CPU then click upload.

MD
Community Support
05-10-2013 08:06 AM
jg13jkur I was less than 7 days ago. Ended up putting my pictures in photobucket and linked to them in my post.
05-10-2013 07:00 AM
Redwrangler91
app keeps crashing

Everytime I try to upload a pic it crashes anyone else havin this problem

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:54 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC