Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Help installing hard top wiring

Join Wrangler Forum Today


Thread: Help installing hard top wiring Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-18-2013 11:25 PM
RUBI 4 MY MRS As I remember from doing my '05 & looking at the instructions, there are 2 connectors attached to the body, one above the other. The lower of the 2 has about 40 pins & would be #25. Then there is a loose connector more or less next to the other 2 that is white & has about 24-26 pins in it. That is #24. There should be open holes in the positions shown to insert the wires into. The way to check is to look at the other side of the connectors. There should be a matching wire there for each one installed (going to the relay you installed in #14).
05-18-2013 09:00 PM
Tom 06TJ
Help installing hard top wiring

Got a 2001 hardtop for my 2006 TJ. Got the right OEM harness for the '06, so I know I need to get a different plug to mate with the '01 top. I'm searching for one at a junkyard. That's not my problem today. I got everything installed and come to the part where you have to insert wires into plug 24 and 25. I have three mating plugs in the location called out on the instructions, but none of them match the configuration shown in the instructions. Can anybody provide insight? Thanks
Tom 06TJ

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:26 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC