Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > JK security issue?

Join Wrangler Forum Today


Thread: JK security issue? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-19-2013 01:03 PM
laollis
Quote:
Originally Posted by jeeper319 View Post
Sweet...recall huh? How long did it take to get fixed
They had my Jeep two hours cuz at first they didn't know what was wrong, then one guy looked on his computer and he found the recall. Glad he was there cuz the other two guys didn't seem too bright.
05-19-2013 12:36 PM
jeeper319 Sweet...recall huh? How long did it take to get fixed
05-19-2013 09:08 AM
laollis Mine did the same. I took it to the dealer and they fixed it. It's on some kind of a recall list as faulty.
05-18-2013 11:32 PM
jeeper319
Quote:
Originally Posted by Blastek View Post
key battery may be dying. does it do it with your spare key?
Yes it's just a key with a transponder chip in it.... No battery in either key spare doesn't work either
05-18-2013 10:49 PM
Blastek key battery may be dying. does it do it with your spare key?
05-18-2013 10:34 PM
jeeper319
JK security issue?

This problem us intermittent so when it runs it runs great. I try to start Jeep and either goes or starts then dies...eventually not even a click. I understand the keys have something to do with this. I've checked all connections and fuses ect can anybody point me in a good direction to solve this problem?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:05 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC