Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > what a diffence!!!!

Join Wrangler Forum Today


Thread: what a diffence!!!! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-21-2013 07:32 AM
moparjunky No lift. 235/75 15s. Stock as a rock as far as I can tell.
05-21-2013 07:05 AM
KillerKustums It's crazy to see just how bad a jeep can be neglected......
05-21-2013 12:49 AM
thgr8alex Hmm.. I get about 16 but thats to be expected with 5 in lift and 33x12.5s. But i wonder if it would get better with new plugs...
What lift and tires are you running OP?
05-20-2013 06:07 PM
sinbob Yeah mine were the same way.....so I changed everything and I do mean everything up to and including the brake fluid....used royal purple in everything except the motor and radiator....lolol

Cap and rotor ???? Whats that???? lololol
05-20-2013 06:03 PM
01tj-Bob If the plugs were that bad just think what the Tranny and Dif fluids must look like. Time to get busy!
05-20-2013 05:49 PM
moparjunky
what a diffence!!!!

When I first bought my jeep about a month ago, my gas mileage was horrible. Looking online it said I should be getting somewhere around 18mpg but I was getting 15 at best. I pulled the spark plugs and they looked like they had never been changed. The electrodes were burnt down to almost nothing. I replaced them and just for s&g's I replaced the cap and rotor too. The last 2 tanks have both come in at 19 and 20 mpg. Big difference. I'm gonna go over the rest of the engine because if the PO neglected something as easy as spark plugs, who knows what else needs to be replaced.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:51 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC