Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > Help! Stalk switches kaput!

Join Wrangler Forum Today


Thread: Help! Stalk switches kaput! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-21-2013 04:09 PM
panthermark Ummmm....glad we could help!
05-21-2013 01:54 PM
rgreenberg2000 Hey, whaddya know, self-help works. Hooked the battery back up, and, presto, works again.

R
05-21-2013 01:27 PM
rgreenberg2000
Help! Stalk switches kaput!

Hoping the WF community can help me out..... I had the dash cover/center panel off yesterday to run a USB cable for my phone charger. That all works fine, but..... When I got everything buttoned back up, I discovered that neither of the multifunction "switches" on the stalk are working (i.e.: no turn signals, headlamp control, wiper control, etc.), and the switches on the LEFT side of the steering wheel are non-functional as well. The right side switches on the steering wheel are working fine....

I didn't mess with any of the wiring (well, not on purpose) related to the steering wheel/column, but I guess somewhere along the way, I must have knocked something loose.

I've got the dash cover off again, and I've done a cursory look to see if there are any obvious connection issues, but can't locate anything.

Does anyone have any idea of where I can look? Obvious things that you have run into before that would affect the function of these switches? Anyone know which fuse is related to these switches so I can check and see if I blew one somehow?

I think it's a long shot, but I have the battery disconected right now to see if a reset of the system might help.

Hoping to get some good ideas!! Thanks!

Rich

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:16 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC