Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > Deal or No Deal

Join Wrangler Forum Today


Thread: Deal or No Deal Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
06-05-2009 10:40 PM
newagecustoms ok i replaced the sending unit. And Now the oil pressure jumps from 0 to 20 when i give it alittle gas but at idle, it returns to zero. So i took the value cover off. Then started the engine, all rockers where moving but some would shoot oil and others wouldn`t. i`m not sure what to do now.
06-02-2009 12:20 AM
wetzie I would look for a unit with slight body damage rather than a mechanical nightmare
06-01-2009 10:51 PM
Bignuke Sounds like a good project, I would go for it... Agreed with the budget thing though...
06-01-2009 08:37 PM
06jeep If its knocking sounds to be be either cam or crank bearings, but for 2500 could be fixed up.
06-01-2009 05:44 PM
jgano23 what is your budget? i wouldn't be surprised if it needs a lot of work or even a new engine in the near future.
06-01-2009 05:23 PM
newagecustoms
Deal or No Deal

I'm looking into buying a 97 jeep wrangler TJ (6 cycle) has 97k and was run into a mud hole bigger then the jeep. mud got in the oil and the entire engine was coverd in mud but i dont think any went into the air intake. The coolant was good. the oil was drained and fresh put back in. It cranks but has a knocking sound. im guessing its the oil pump because theres no oil pressure. i plan on fixing it up once i get it. so for 2500 dollars i figure its a deal. any one with any ideas on whats wrong and is this a deal or not?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 03:31 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC