Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > HELP PLEASE!! Rear Tail light/Signal Failure

Join Wrangler Forum Today


Thread: HELP PLEASE!! Rear Tail light/Signal Failure Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
06-02-2013 12:53 PM
bokonon Wow I just registered and was searching to fix this very problem on my wife's. Well I didn't know what to do but I bought a new set of tail light bulbs. I opened the housing and the old lights still looked fine. I pulled out the tail light bulb and replaced it, still the same problem. I pulled out the REVERSE bulb and replaced it as well and the problem was solved. Maybe, just like Currus, it was a matter of just pulling them and reseating them. Anyway, my problem was solved just by futzing with those two bulbs. Hopefully its as easy for you.
06-02-2013 10:41 AM
Dr. Sizzle I'll check that out but still open to other possibilities. Thanks
06-02-2013 10:33 AM
Ex Umbris Currus Had this happen to my wife's car. After going through everything, I found that the tab for the ground inside where you put the new light was not touching. Took a small screwdriver and bent it to touch the new light and it worked. Hope yours is as simple a fix as this was
06-02-2013 10:00 AM
Dr. Sizzle
HELP PLEASE!! Rear Tail light/Signal Failure

So, lately I noticed my left turn signal has been blinking really fast.
This happened before when I forgot to replug in the front turn signals.
So I knew there was something wrong with the circuit.
So the problem is in the rear taillight. I get no turn signal or brake light
in the left rear. Regular brake light and rev, light works fine.

I checked the fuse because they are connected and it would make sense if the fuse was blown. Fuse was fine but I replaced it anyway.
I check all the connections. They are plugged in tight.
I checked the bulbs, The bulbs were all ok but I replaced them just incase.
Still nothing.
I checked the the connection for corrosion and the are all clean and dry.

Anyone have any suggestions? Cops love writing out tickets for this.
Has this happen to anyone else or anyone have any helpful suggestions
that I haven't tried?

Thanks in advance.

Tom

P.S. This is a '07 JKUS

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:53 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC