Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Blinker and Brake light issues

Join Wrangler Forum Today


Thread: Blinker and Brake light issues Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
06-04-2009 06:53 PM
603TJ pop the bulbs out of the suspect lights and check the sockets. My front left light was on and off, and so were my rear lights- it was all because my front left socket was all corroded and was causing a short. I think it was a $8 fix oh and while your checking bulbs, get some dielectric grease and put in your sockets before putting the bulbs back in- that'll prevent corrosion in there in the future.
06-04-2009 11:15 AM
Saint101 take off the light. It is on with 3 bolts easy. look at the back of the light and jeep. clean it and put it back on. if the ground is bad the light will work off and on.
06-04-2009 11:07 AM
Saint101
Quote:
Originally Posted by jgano23 View Post
have you checked the blinker fluid?
don't play with the newb
06-04-2009 09:28 AM
jgano23 have you checked the blinker fluid?
06-04-2009 09:24 AM
magee913
Blinker and Brake light issues

I have a 1997 TJ. Lately my blinker and brake lights have not been working. Sometimes they work and sometime they dont. I carged my battery with last week and it seems like it started doing this after that. I checked the fuses, all good, any ideas?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:33 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC