Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > 1993 Jeep YJ wont run right

Join Wrangler Forum Today


Thread: 1993 Jeep YJ wont run right Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
06-08-2013 07:05 PM
pam1138 no lift just tires. i know....kinda lame. could it be my ecu?
06-08-2013 01:24 PM
ChicoJeepy
Quote:
Originally Posted by jokerchief462 View Post
Damn phone CAT the catalytic converter in front if the muffler.
What size of lift do you have?
06-08-2013 12:48 PM
pam1138 good idea, didnt occur to me.
06-08-2013 08:32 AM
jokerchief462 Damn phone CAT the catalytic converter in front if the muffler.
06-07-2013 10:49 PM
pam1138 Car ????
06-07-2013 08:27 PM
jokerchief462 CAR plugged up??? Could be time for a new one.
06-07-2013 07:27 PM
pam1138
1993 Jeep YJ wont run right

So i own a 1993 jeep yj 2.4liter base model. It died in the middle of the road a while ago and i found out the distributor was bad so i replaced it along with plugs, wires, cap, rotor, ignition coil. Got the engine to start and idles pretty good(better than before) but i took for a test drive and it doesnt get any power when i accelerate and it doesnt start everytime. I know its not fuel or the ecu. this is my everyday driver and need answers ASAP. Thanks.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:47 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC